• Amalie Uchenna Odu
 • Anja Fladby
 • Børge Bentsen
 • Caroline Meier
 • Eirik André Nilsen
 • Erling Hilstad
 • Inger Mari Voie
 • Julia Holm
 • Karoline Hol Blomstrand
 • Kine Solbakken
 • Klaus Klausen Espedal
 • Linn Therese Warem
 • Magnus Villadsen
 • Marthe Hov Jacobsen
 • Michelle Walberg
 • Nicklaes Damkær Thomsen
 • Siv Elisabeth Loe
 • Stine Frivåg
 • Tone Norum
 • Yvonne Bakken

Aktuelt

Stor interesse for «Kvinner & business»

– Stadig flere kvinner tar ledende posisjoner i næringslivet, men vi trenger mange flere, sier daglig leder i Egga Utvikling, Marthe Hov Jacobsen.


Les mer
Vil ha flere kvinner inn i ledelse og styreverv

Nettverk, inspirasjon og kunnskapsdeling står i fokus når Egga Utvikling inviterer til næringslivslunsjen «Kvinner & Business».  

Les mer
Kan man tjene penger på krise?

Står vi nå foran et valg mellom næringsutvikling og miljø? Kan en global klimakrise åpne opp for muligheter og ikke bare utfordringer? Fiskeriministeren kommer til Skreikonferansen for å finne svar.

Les mer
En felles lagseier for havbruksnæringen i nord

Havbruksnæringen i Nordland får tre millioner til å styrke leverandørutviklingen og legge igjen mer penger lokalt.

Les mer
Egga utvikling får 10 nye år som næringshage

Egga Utvikling har bistått over 500 bedrifter i Lofoten og Vesterålen siden 2012. I dag ble det klart at ordningen fortsetter i minst 10 år til.

Les mer
Bli Miljøfyrtårn med Egga Utvikling

Har du og bedriften et mål om å bli mer bærekraftig? Egga har nå godkjente Miljøfyrtårnkonsulenter som kan hjelpe virksomheter i Lofoten og Vesterålen med bærekraftstiltak.

Les mer
Vi gratulerer Holmen Lofoten som DIP-mottaker i 2022

Holmen Lofoten eier tradisjonsrike Storbrygga på Moskenes. Der ønsker de å skape en bærekraftig møteplass og kulturarena.

Les mer
Egga Utvikling skal bistå Vesterålen Regionråd de neste årene

Hvordan kan Vesterålen samarbeide bedre og få sterkere gjennomslag lokalt, nasjonalt og internasjonalt? Det skal Egga Utvikling bistå Vesterålen regionråd med.

Les mer
Fikk full score på kjennskap og rett kompetanse

Egga Utvikling vant anbudet til Sortland kommune for rådgivning og prosjektledelse.

Les mer
Planer om å starte egen bedrift?

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift i Nordland? 11. og 12. oktober starter nye etablererkurs som hjelper deg på veien.

Les mer
Erling egger til utvikling

Det skjer mye spennende på Andøya - og i mange av utviklingsprosjektene er vår prosjektleder Erling en viktig medspiller for bedriftene.

Les mer
Bli med på Skreikonferansen 31. mars!

31. mars arrangeres Skreikonferansen på Myre, med både fotball og fisk på programmet.

Les mer
Starte egen bedrift?

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift? 25. januar starter nye etablererkurs som hjelper deg på veien!

Les mer
Ny daglig leder i Egga Utvikling

Marthe Hov Jacobsen er ny daglig leder i Egga Utvikling. Hun tar over stillingen fra Svein Erik Nicolaysen, som forlot selskapet i august.

Les mer
Ny konstituert daglig leder i Egga Utvikling

Ida Martinsen (38) gikk fra 1. september inn som konstituert daglig leder i Egga Utvikling, etter at Svein Erik Nicolaysen sa opp sin stilling. Martinsen har jobbet som senior prosjektleder i Egga siden 2019, og er godt kjent med driften.

Les mer
Vi søker prosjektmedarbeider på vårt Stokmarkneskontor

Vil du være med å skape vekst og utvikling i Vesterålen og Lofoten? Søk nå som prosjektmedarbeider på vårt Stokmarkneskontor.

Les mer
Vi søker trainee til spennende stilling i Vesterålen

Som trainee hos oss får du være med å koble næringsliv, finansiering og forskning sammen slik at de gode idéene skaper vekst og innovasjon.

Les mer
Fremtida er bærekraftig!
Egga utvikling er stolte over å hjelpe Hadsel kommune med å lykkes med grønn næringsutvikling. Siv Dagny Aasvik hos oss er prosjektleder for Stokmarknes miljøhavn og Børge Bentzen utvikler et treindustri-prosjekt.
Les mer
– Hadsel tenker grønt og rett

Pallefabrikk og miljøhavn, og kanskje et sagbruk på sikt: Fylkesrådsleder Tomas Norvoll fikk ved selvsyn konstatere at Hadsel tar det grønne skiftet på alvor.

Les mer
Digitalt kurs - Innføring i offentlige anskaffelser

Egga Utvikling arrangerer nå et digitalt kurs som gir innføring i regelverket for offentlige anskaffelser.

Les mer
Vesterålskommunene inviterer til digitalt etablererkurs

I samarbeid med Egga Utvikling arrangerer Vesterålskommunene digitalt etablererkurs for innbyggere i Sortland, Andøy, Hadsel, Øksnes og Bø kommune. Kurset starter opp 28. mai og består av tre digitale samlinger over to uker.

Les mer
Vesterålen fikk Merket for bærekraftig reiseliv

Dette er en stor milepæl for å videreutvikle Vesterålen som reisemål. Takk for at vi i Egga Utvikling fikk tillit som prosjektleder.

Les mer
Nå går han «all in»

En telefonsamtale om en jobbmulighet gjorde at Ola Thorud Jacobsen og samboeren valgte å flytte fra Oslo til Vesterålen. Da de først tok steget, gikk de «all in».


Les mer
Digital historiefortelling

I april inviterer Reis Nord til workshop i «Digital historiefortelling» for reiselivet i Nord-Norge. Dette kurset er for deg som VET du bør være aktiv på sosiale media...men som likevel ikke får det til.

 
Les mer
"Nå er de størst i nord"

Fra blv.no: De trekker i trådene for et næringsliv med høyt innovasjonstempo, og nå er Egga Utvikling blitt det største utviklingsmiljøet i Nord-Norge.

Les mer
Sammen om Veipakke Vesterålen

Bedre infrastruktur må på plass om regionen skal vokse videre, er næringslivstoppene i Vesterålen enige om. Nå er det slutt på å kjempe for sin veistrekning og sin kommune.

Les mer
Gaia Vesterålen med millionstøtte fra Forskningsrådet

–  Det er en seier for hele næringslivet, lokalsamfunnet og Vesterålen at dette prosjektet nå har fått støtte. Det sier seniorrådgiver Anna Hultgren Olsen i en pressemelding.

Les mer
Fikk hjelp til å følge gründerdrømmen

Christian (42) fikk hjelp til å følge gründerdrømmen. Nå kommer tilbudet til Lofoten.

Les mer
Etablererkurs i Lofoten

Har du en gründer i magen? Bli med på vårt etablererkurs i Lofoten høsten 2020.

Les mer
Stokmarknes Miljøhavn

Kombinasjonen av økt containertrafikk og store hogstmodne granforekomster, sammen med investeringer i lavutslippsskip og sjømatproduksjon, vil skape en grønn bedriftsklynge i Hadsel.

Les mer
To millioner til reiselivssatsing i Vesterålen

Innovasjon Norge har innvilget Visit Vesterålens søknad til siste fase av arbeidet med Masterplan, reisemålsutvikling Vesterålen.

Les mer
Etablererkurs Vesterålen

Gjennom etablererkurset har mer enn 150 deltakere siden 2011 fått hjelp til å utvikle sin forretningside. Mange av disse har i ettertid etablert egne bedrifter og bidratt til å skape viktige arbeidsplasser for regionen.

Les mer
Gratis kompetanseløft for reiselivet

Visit Vesterålen i samarbeid med Egga Utvikling har de siste ukene jobbet på spreng for å imøtekomme bedriftenes behov. Visit Vesterålen ser at det er et enormt behov for tiltak, spesielt opp mot reiselivssektoren.

Les mer
Nyttige lenker i forbindelse med Covid 19

Vi har samlet linker til nettsider som kan være nyttige i forbindelse med Covid 19. Spørsmål til innholdet i de ulike linkene rettes direkte til organisasjonene.

Les mer
Fra Innovasjon Norge til Egga Utvikling

Egga fortsetter å kapre flere kloke hoder fra nord.

Les mer
Positive til mellomlagring av torsk i Bø

Lerøy i Bø vil satse på mellomlagring av torsk og har søkt kommunen om dispensasjon fra arealplan. Dette er Bø kommune positive til.

Les mer